• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Smycken

Hållbara smycken - handgjorda smycken av återvunnet material.

Designade och hållbara smycken för en personlig stil - se våra handgjorda smycken, etiskt tillverkade, och av återvunnet material. Unika för en personlig stil.

Hållbara smycken av återvunnet material

Ring återvunnet silver

499 kr
I lager.

Vad är hållbara smycken?

Hållbara smycken är accessoarer som du behåller länge, som kan gå i arv och bäras med glädje under lång tid. Det är också handgjorda smycken, gärna av återvunnet material, och etiska smycken. De bär en unik historia som ger den där speciella känslan till bäraren. Oavsett om det är till dig själv eller någon speciell, välj miljövänliga smycken med kvalitet och hög design.

Med MNOP design, smyckesserie i återvunnet silver, kan du styla ringar och armband med halsband och örhängen. De unika smyckena från Article22 av återvunnet bombskrot, handgjorda och etiskt tillverkade i Laos, hittar du endast hos oss på Echo of Gothenburg. Etiskt tillverkat bidrar du både till att röja marker från minor och till bybornas försörjning. Från by FRIDA EM kommer halsband och armband av återvunna cykelslangar. Frida gör modernt designade smycken med en look av läder som egentligen är återvunna material, nämligen cykelslangar! Välkommen till vårt noga utvalda sortiment av hållbara och handgjorda smycken.