Smycken

MNOP smycken återvunnet silver

Smycken av återvunnet silver från MNOP Jewelry. Hos oss hittar du designade ekologiska smycken, handgjorda och unika för din personliga stil. Med MNOP smyckesserie i återvunnet silver kan du styla ringar och armband med halsband och örhängen. De unika smyckena från Article22 i återvunnet bombskrot, handgjorda och etiskt tillverkade i Laos, hittar du endast hos oss på Echo of Gothenburg. Hållbara smycken med en unik historia är alltid uppskattade presenter!


Vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag, och på att människor vill göra gott! Vi tror också att god design är hållbar och miljövänlig. En medveten konsumtion innebär att välja saker som man verkligen behöver och kommer att älska en lång tid framöver, men också att välja produkter som är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

Echo of Gothenburg vill inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du klimatsmart heminredning och accessoarer som är tillverkade med respekt för människa och miljö: produkter som ekologiskt certifierade, av miljövänligt, återvunnet eller återbrukat material, etiskt tillverkade (Fair Trade) och med miljövänliga produktionsprocesser.