Plånbok camel naturgarvat läder

  • 449 kr
I lager
Leverantör: O My Bag

Josie's purse plånboken som rymmer allt det nödvändiga; fem kortfack, en myntficka med dragkedja, och en extra ficka på baksidan. Texten O My Bag är präglat på framsidan.

STORLEK L11xB1xH9 cm.

MATERIAL naturgarvat läder. Skinnet bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier såsom krom. Observera att då ekoläder är garvat med naturliga, vegetabiliska tanniner och i princip obeseglat efter garvningsprocessen, kan repor och fläckar uppträda i lädret vilket är helt naturligt.

Läs mer om vegetabiliskt läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

FÄRG camel.

TILLVERKNING O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade garverier och fabriker, vissa är certifierade Fair Trade, vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar. I garverierna sker användning av vatten och energi på ett hållbart sätt.

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!