Crossbody väska naturgarvat läder

1 590 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dashing Daisy är lika användbar på dagen som på natten. Denna kompakta axelväska har en elegant dold dragkedja, och en insida med fickor för telefon, nycklar, läppstift och korthållare. Kommer med en extra handledsrem så du kan bära den som en clutch. Fungerar även som en makeup bag, väska-i-väskan eller en större plånbok.

Storlek: L28xB4xH15 cm. Axelrem 55 cm, handledsrem  17 cm.

Material: naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: eco-midnight black

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Övrigt: fodrad, notera att fodringen inte tål vatten och färgen kan fläcka tyget. Om du råkar få vätska i väskan så gnugga inte utan låt det försiktigt torka.

Läs mer om naturgarvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!