I lager.

Flap bag naturgarvat läder

1 650 kr

Ally Bag Midi en klassiska flap-bag som stängs med en rem. Perfekt både för kvällens och dagens alla nödvändigheter. Matt finish.
Innerfickan är tillräckligt stor för allt du behöver ha med dig under dag och har även en mindre ficka med blixtlås samt två fickor för alla mindre saker. Inte nog med det, Ally har också en ficka gömd framtill. Alltid lätt att hitta det du behöver, och du gör det med stil!

  • en stor ficka med blixtlås på en sida
  • två extra fickor för telefon/penna
  • en extra fick på framsidan
  • axelrem max 110 cm

Storlek: L25xB5xH16 cm

Material: naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: camel

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om naturgarvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!