Portfölj naturgarvat läder

3 490 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Harvey Maxi är den perfekta följeslagaren till jobbet, en klassisk men också modern portfölj som rymmer laptop, papper, lunch och andra jobbnödvändigheter. Inuti har Harvey två separata fack så du lätt kan hitta vad du behöver, och en ficka med dragkedja.

• två extra fickor för telefon och pennor

• separata fack för laptop (15”)

• en stor ficka med dragkedja på ena sidan

• axelrem max längd 132 cm

• axelremmen går att ändra i längd och att ta bort

Storlek: L39 x B12 x H29, handtaget 10 cm

Material: naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: svart

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om naturgarvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!