Påsväska naturgarvat läder

2 050 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

The Donna, en glänsande vacker påsväska med dragsnöre. Inuti är det stora facket tillräckligt för att rymma din iPad, och en ficka med dragkedja blir platsen för alla mindre föremål du vill ha med dig.

  • öppna och stängs med dragremmen och magnetknapp
  • två fickor för telefon/pennor
  • en större ficka med dragkedja
  • justerbar och avtagbar axelrem, maxlängd 118 cm
  • handtag längd 24 cm
  • fodrad

Storlek: L30xB15xH30 cm

Material: vegetabiliskt garvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: black

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!