Stråväskan hetaste trenden

|20/03, 2021

Stråväskan hetaste trenden

Stråväskan fortsätter att vara vårens och sommarens hetaste trend. Från vårt nya varumärke Bazar Bizar hittar du flera snygga väskor i naturmaterialen vattenhyacint, jute och bast. 

Alla väskor har stilsäkra detaljer och gott om plats för både shopping och nödvändigheterna till stranden.


Mer om Bazar Bizar

Bakom Bazar Bizar finns det belgiska paret Pascale Pelsmaekers och Eddy Roothaert. Pascale är den kreativa kraften bakom varumärket medan hennes man Eddy tar hand om logistiken. Med en kärlek till Indonesien, den balinesiska kulturen och folket (för att inte tala om boho-vibbarna) erbjuder de en kollektion av lyxig och dekorativ heminredning med starkt fokus på hållbarhet och etik. 

De är committade till att uppmuntra ett hållbart sätt att leva genom att endast välja naturmaterial som kommer från hållbara och etiska källor och som återvinns, kan återvinnas, och är miljövänligt. De väljer material som har minimal påverkan på miljön och skapar lite eller inget avfall såsom sjögräs, vattenhyacint, gräs, rotting, bambu, skal och trä. Därför används inte heller kemikalier eller toxiner under bearbetning och behandling av produkterna. Dessutom är man noga med att använda hållbara förpackningsmetoder från förnybara resurser för att skapa så lite avfall som möjligt.