Inredning

Klimatsmart inredning Fuhr Home

Hållbar inredning från danska Fuhr Home i naturliga och återvunna material. En personlig inredning som du behåller länge är det mest klimatsmarta val du kan göra. Här hittar du unikt designade lampor och möbler, tillverkade av naturvänliga material under schyssta villkor.

Väggklocka gale geen liten
995 kr 1 795 kr
Väggklocka peach liten
995 kr 1 795 kr
Väggklocka petrol stor
1 195 kr 2 300 kr
Väggklocka natur stor
1 195 kr 2 300 kr

Vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag, och på att människor vill göra gott! Vi tror också att god design är hållbar och miljövänlig. En medveten konsumtion innebär att välja saker som man verkligen behöver och kommer att älska en lång tid framöver, men också att välja produkter som är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

Echo of Gothenburg vill inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du klimatsmart heminredning och accessoarer som är tillverkade med respekt för människa och miljö: produkter som ekologiskt certifierade, av miljövänligt, återvunnet eller återbrukat material, etiskt tillverkade (Fair Trade) och med miljövänliga produktionsprocesser.