Inredningsdetaljer

Fotokonst från ChiCura, FSC papper

Posters från ChiCura i svenskt miljövänligt papper. Inredningsdetaljer som lyfter ditt hem ska också vara miljövänliga och etiskt tillverkade. Inred med korgar och burkar av återbrukade material, vaser av återvunnet glas, kuddar och plädar av återvunna textilier. Till dig själv eller den perfekta gå-bort-presenten.

Pläd återvunnen ull
425 kr 595 kr
Pläd återvunnen ull
425 kr 595 kr
DIY ampel makramé
149 kr 199 kr
DIY ampel makramé
149 kr 199 kr
Betongljusstake antracit
295 kr 395 kr
DIY väggbonad makramé
149 kr 199 kr
DIY väggbonad makramé
245 kr 319 kr
DIY väggbonad makramé
265 kr 349 kr
DIY väggbonad makramé
775 kr 995 kr

Vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag, och på att människor vill göra gott! Vi tror också att god design är hållbar och miljövänlig. En medveten konsumtion innebär att välja saker som man verkligen behöver och kommer att älska en lång tid framöver, men också att välja produkter som är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

Echo of Gothenburg vill inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du klimatsmart heminredning och accessoarer som är tillverkade med respekt för människa och miljö: produkter som ekologiskt certifierade, av miljövänligt, återvunnet eller återbrukat material, etiskt tillverkade (Fair Trade) och med miljövänliga produktionsprocesser.