I lager.

Kuddfodral ljusgrå återvunnen textil

115 kr

Ett stilrent kuddfodral av tjockare tyg med lite struktur. Perfekt att matcha med mer färgstarka och mönstrade kunddar, eller den blå kudden i samma serie från Recycled by Wille. Innerkudde ingår ej.

Storlek: 45x45 cm

Färg: ljusgrå/vit, finns även i blå/vit

Material: andras tygspill samlas in, sorteras och tas tillvara och skapas till nya produkter, helt utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Produkterna består av 99% återvunnet material.

Tillverkning: sker i textilfabriker i Indien som man haft mångårigt samarbete med. Ägarna till företaget bakom Wasa Ecotextil/Recycled by Wille har många års erfarenhet av textilbranschen och har sett både de bra sidorna, och de riktigt dåliga. Det har lett till en vilja och ambition att göra verklig skillnad. Deras mission är att samarbeta med tillverkare, till och med investera egna medel, för att minska miljöpåverkan och förbättra situationen för människor i textilproduktionen. ”Vi lägger vår energi på att rädda världen istället för att blanda till säsongens trendigaste färgnyans. Det råder ju ändå ingen tvekan om att återvinning is the new black.”

Tvättråd: 40°.