• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Axelremsväska Gina, naturgarvat läder

  • 2 200 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: O My Bag

Gina är den perfekta balansen mellan lätthet och elegans, lika tidlöst vacker som praktiskt. Förutom mycket plats för allt du behöver så har väskan en rad mässingknoppar på sidorna som du enkelt reglerar längden på axelremmen med. Armgodis för en skräddarsydd kostym eller ett perfekt komplement till sommarklänningen – Gina kommer vara vännen du har svårt att vara utan!

STORLEK: L25xH20xB8 cm. Detaljer:

  • Magnetstängning.
  • Reglerbar axelrem, max 47 cm och min 22 cm.
  • Insida; tre större avdelningar en med dragkedja. Ett fack på framsidan med dragkedja. Två slip-in fickor.
  • Klädd med randigt bomullstyg.

Här kan du se en video om insidan av Gina.

MATERIAL naturgarvat läder. Skinnet bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier såsom krom. Observera att då ekoläder är garvat med naturliga, vegetabiliska tanniner och i princip obeseglat efter garvningsprocessen, kan repor och fläckar uppträda i lädret vilket är helt naturligt.

FÄRG svart.

TILLVERKNING  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade garverier och fabriker, vissa är certifierade Fair Trade, vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar. I garverierna sker användning av vatten och energi på ett hållbart sätt.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!