• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Hållbart till dig och ditt hem | ECHO of GOTHENBURG

BE GOOD, DO GOOD en livsstil med överdriven konsumtionen är inte bra för vår miljö och att många människor utnyttjas i processen för att tillverka billiga produkter är de allra flesta medvetna om. Att vara god och göra gott är bry sig om vad som pågår i vår omvärld men också att vara snäll mot sig själv. Då mår man bra och vill göra ännu mera gott!

THE GOOD STORE vårt budskap är att ett hållbart samhälle bygger på att vi gör val med större medvetenhet. Att du ska vara noga med vad du köper, att bara välja saker som du verkligen behöver eller som du vet att du kommer att älska en lång tid framöver, och att välja produkter som du vet är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

ECHO of GOTHENBURG vill bidra till ett hållbart samhälle genom att inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du design- och kvalitetsprodukter som är tillverkade med respekt för människa och miljö. Vi finns för att vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag. Och för att vi tror på att de flesta av oss vill göra så gott vi kan, i det stora som i det lilla. Hos Echo of Gothenburg kan du finna det ena utan att behöva kompromissa med det andra.

OM OSS år 2008 öppnades webbutiken Minthe, Mind the earth. Med samma tankar och idéer som idag ville vi bidra till ett hållbart samhälle. Tiden var inte riktigt mogen för Minthe men återuppstod i form av Echo of Gothenburg 2016. Idag ser vi en större medvetenhet kring globala miljöfrågor, människors villkor i tillverkande länder och att vi alla är ansvariga för att stoppa den negativa utvecklingen. Och idag finns det betydligt större urval av goda produkter som också möter våra krav på design och kvalitet. Vi hoppas att du ska hitta något hos oss som kan ge dig glädje, skönhet och nytta!