Herrplånbok brun naturgarvat läder

  • 550 kr
I lager
Leverantör: O My Bag

Tobi’s Wallet, döpt efter en god vän till O My Bag teamet, är strömlinjeformad, liten nog för att rymmas i en jeansficka men med mer utrymme än en korthållare. Han har sex kortfack, en ficka för mynt och två rymliga fack för sedlar och kvitton. Proper, ett minimalt format och med en cool vintage-look gör Tobi till en tidlös måste-ha plånbok.

STORLEK L12xH1.5xB9 cm.

MATERIAL naturgarvat läder. Skinnet bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier såsom krom. Observera att då ekoläder är garvat med naturliga, vegetabiliska tanniner och i princip obeseglat efter garvningsprocessen, kan repor och fläckar uppträda i lädret vilket är helt naturligt.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

FÄRG mörkt brun.

TILLVERKNING  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade garverier och fabriker, vissa är certifierade Fair Trade, vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar. I garverierna sker användning av vatten och energi på ett hållbart sätt.

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!