• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Korthållare med lock, brun naturgarvat läder

  • 295 kr
I lager.
Leverantör: O My Bag

En korthållare i naturgarvat läder med lock. Tre kortfack plus en större ficka för kvitton. O My Bag är präglat på framsidan.

Unna dig själv en snygg och miljövänlig plånbok, eller den perfekta presenten till både honom eller henne.

STORLEK L11xB1xH8 cm.

MATERIAL naturgarvat läder. Skinnet bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier såsom krom. Observera att då ekoläder är garvat med naturliga, vegetabiliska tanniner och i princip obeseglat efter garvningsprocessen, kan repor och fläckar uppträda i lädret vilket är helt naturligt.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

FÄRG dark brown.

TILLVERKNING  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade garverier och fabriker, vissa är certifierade Fair Trade, vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar. I garverierna sker användning av vatten och energi på ett hållbart sätt.

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!