Korthållare med lock, svart naturgarvat läder

  • 295 kr
I lager
Lagersaldo: 1
Leverantör: O My Bag

En korthållare i naturgarvat läder med lock. Korthållaren har tre kortfack plus en större ficka för kvitton. Korthållaren har O My Bag är präglat på framsidan.

Unna dig själv en snygg och miljövänlig korthållare eller ge bort den perfekta presenten, passar både till både honom och henne!

STORLEK L11xB1xH8 cm

MATERIAL naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

FÄRG svart.

TILLVERKNING  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!

Har du frågor om Korthållare svart naturgarvat läder kontakta oss gärna på info@echoofgothenburg.se