Marks korthållare naturgarvat läder, croco

  • 295 kr
I lager
Leverantör: O My Bag

För dig som på ett enkelt och snyggt sätt vill förvara bara det viktigaste presenterar vi Marks korthållare i naturgarvat läder. Är den perfekta presenten till både honom och henne.

Två fack på fram- och baksida för kort, och ett större fack i mitten för fler kort eller kvitton. O My Bag är präglat på framsidan av korthållaren.

STORLEK L10 x B0.5 x H7 cm.

MATERIAL vegetabiliskt garvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

FÄRG svart croco.

TILLVERKNING  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!

Har du frågor om Marks korthållare naturgarvat läder, croco kontakta oss gärna på info@echoofgothenburg.se