• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Adventsiffror till blockljus, återvunnen plast

  • 35 kr
  • 25 kr
I lager.
Leverantör: Oohh

Coola adventsiffror i återvunnen plast. Passar främst till blockljus men funkar på alla ljusstorlekar då de sitter på en elastisk tråd.  Juldekorationerna från Oohh är i ett material som liknar filt, men som faktiskt är tillverkat av återvunnen plast!

Storlek: höjd ca 4  cm

Färg: grå

Material: ”Eco-felt”, ett filtliknande material som är gjort av återanvända plastflaskor och plastpåsar. Återvunnet mangoträ.

Tillverkning: produkter från Lübech Living / Oohh är tillverkade i ett Fair Trade-projekt, av kvinnor från Sri Lanka. Projektet innebär att kvinnorna kan arbeta från sitt hem och förtjäna en viktig inkomst, och samtidigt ta hand om hem och familj. De får samma betalning per produkt de färdigställer, oavsett hur många de har möjlighet att producera per vecka.  

Lübech Living har en vision om at designa tidlösa och funktionella produkter av återvunna, hållbara och miljövänliga material. De har ett starkt fokus på hantverk som utförs av mindre priviligierade familjer och samarbetar med dessa för att göra produkter med en unik historia, mycket själ och som också är socialt hållbara.