• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Litet rosa fat täljsten

  • 165 kr
  • 90 kr
I lager.
Leverantör: The House of Fair Trade

Ett dekorativt litet fat på två tvärsgående ben. Tillverkat av täljsten som slipats till en sidenmjuk yta. Använd till dina finaste småsaker, rökelse eller bara som en vacker prydnad.

Från Kenya, WFTO-produktmärkning.

STORLEK L12xB6 cm.

FÄRG rosamelerat. OBS! Varje fat är unikt och färgerna kan avvika något från bilden.

MATERIAL täljsten (soapstone).

TILLVERKNING Kenya WFTO-produktmärkning. Produktionen sker enligt WFTOs kriterier för rättvis handel vilket bl a innebär att man tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Just den här organisationen arbetar mycket med att utbilda hantverkarna inom affärsutveckling för att skapa ett oberoende i sina annars sårbara verksamheter. Organisationen arbetar i skrivande stund med 42 familjeverkstäder och fem kvinnogrupper. Man ser resultat där hela familjernas, inklusive barnens, grundläggande behov möts och livsvillkoren förbättras över generationer.

The House of Fair Trade vill visa att rättvis handel är gynnsamt för alla parter. De arbetar med producenter i Latinamerika, Afrika och Asien på ett sätt som främjar både ekonomi och miljö för alla parter. De ingår i paraplyorganisationen WFTO (World Fair Trade Organisation) och 2016 blev de som första skandinaviska företag "Fair Trade guaranteed".