I lager.

Dagbädd naturgarvat läder Milan

10 995 kr

Milan dagbädd  sätter garanterat ett avtryck i ditt rum och på dina gäster, möbeln kommer bli ett givet samtalsämne med sina coola galvaniserade rör och vackert naturgarvat läder. Över tid kommer bruket av stolen ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Från danska Fuhr Home.

OBS! Beställningsvara, kontakta info@echoofgothenburg.se för mer information om leverans.

Storlek: 180 x 72 x 32 cm 

Färg: cognac

Material: skinn, galvaniserade rör. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger bädden det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Tillverkning: bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr som tillsammans med sin indiska samarbetspartner Nitin skapat en serie möbler i en rå men samtidigt skandinavisk, elegant stil. Deras mission är att återanvända material som andra inte ser något värde i och skapa designade möbler av god kvalitet. Deras koncept bygger på rättvisa, att göra de bästa valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.