• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Girlang i jute, fair trade

  • 195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: The House of Fair Trade

En dekorativ girlang i jute, knuten i makramé med fransar och små pärlor. Fin detalj som tar in naturelement i ditt hem. Använd året runt eller till fest och högtider. 

Certifierad World Fair Trade Organisation.

STORLEK 120 cm lång.

MATERIAL jute. Jute är ett naturmaterial som är både hållbart och har positiva egenskaper för jorden där det odlas och även när det komposteras. Juten i denna produkter odlas som en del i ett ”Crop Rotation System”, vilket innebär att det gynnar lokalsamhället genom att det odlas som en del i ett större sammanhang.

TILLVERKNING Bangladesh. WFTO-produktmärkning. Produktionen sker enligt WFTOs kriterier för rättvis handel vilket bl a innebär att man tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar.

The House of Fair Trade vill visa att rättvis handel är gynnsamt för alla parter. De arbetar med producenter i Latinamerika, Afrika och Asien på ett sätt som främjar både ekonomi och miljö för alla parter. De ingår i paraplyorganisationen WFTO (World Fair Trade Organisation) och 2016 blev de som första skandinaviska företag "Fair Trade guaranteed".