• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Badhandduk linne och ekologisk bomull blågrå

  • 200 kr
I lager.
Leverantör: Wasa Ecotextil

Vejby är en vackert våfflad badhandduk i linne och ekologisk bomull med en tvättad finish. Vejby är både en dekorativ och användbar handduk i badrum eller som alternativ till en kökshandduk i linne. Ekologiska presenter är alltid uppskattade och dessa handdukar i ekologiska bomull  och  linne är dessutom både snygga och användbara! Passar såväl i det lantliga som det moderna, stilrena köket. Finns i flera naturnära färger.

STORLEK 70x130 cm. Hängare på kortsidan.

FÄRG blågrå.

MATERIAL 80% ekologisk bomull och 20% linne. Miljövänlig infärgning av samtliga garner där spillvattnet renas på delvis biologisk väg för att sedan återanvändas.

TILLVERKNING Indien. Ägarna till företaget bakom Wasa Eco Textile har många års erfarenhet av textilbranschen och har sett både de bra sidorna, och de riktigt dåliga. Det har lett till en vilja och ambition att göra verklig skillnad. Deras mission är att samarbeta med tillverkare, till och med investera egna medel, för att minska miljöpåverkan och förbättra situationen för människor i textilproduktionen. Här kan du läsa mer om Wasa Eco Textiles hållbara tillverkningsmetoder och ekologiska infärning.

TVÄTTRÅD 60°, torktumlas och stryks på medeltemperatur. Tål ej blekning eller kemtvätt.

Om du söker något litet bland ekologiska presenter är denna snygga handduk ett perfekt val. Materialblandningen gör den också till en fint alternativ till en kökshandduk i linne. Vill du ha fler tips på ekologiska presenter ska du kika på våra handdukar i ekologiska bomull här!