• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Servetter ljusgrå i 2-pack av återvunnen textil

  • 50 kr
I lager.
Leverantör: Recycled by Wille

Två-pack servetter i ett vackert tyg med lite struktur. Färg ljusgrå, tillverkad av återvunnen textil. Passar lika bra till vardags som till fest. Tips! Testa att använda servetterna som bordstablett eller liten duk!

STORLEK 45x45 cm.

FÄRG ljusgrå och vit.

MATERIAL andras tygspill samlas in, sorteras och tas tillvara och skapas till nya produkter, helt utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Produkterna består av 99% återvunnet material(80% bomull 20% polyester).

TILLVERKNING sker i textilfabriker i Indien som man haft mångårigt samarbete med. Ägarna till företaget bakom Wasa Ecotextil/Recycled by Wille har många års erfarenhet av textilbranschen och har sett både de bra sidorna, och de riktigt dåliga. Det har lett till en vilja och ambition att göra verklig skillnad. Deras mission är att samarbeta med tillverkare, till och med investera egna medel, för att minska miljöpåverkan och förbättra situationen för människor i textilproduktionen. ”Vi lägger vår energi på att rädda världen istället för att blanda till säsongens trendigaste färgnyans. Det råder ju ändå ingen tvekan om att återvinning is the new black.”

TVÄTTRÅD 40°.

Har du frågor om Servetter ljusgrå i 2-pack av återvunnen textil kontakta oss gärna på [email protected]