Bänk | Dagbädd Rome, naturgarvat läder

  • 7 995 kr
I lager
Leverantör: Fuhr Home

Bänken Rome är perfekt för hallen eller som dagbädd och extra sittplats för dina gäster. En vacker möbel med galvaniserade rör och knappar i sitsen. Över tid kommer bruket av bänken ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK L150 x B48 x H48 cm. 

FÄRG cognac (ljusbrun).

MATERIAL buffelskinn, galvaniserade rör. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger bänken det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött vintage patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.