Dagbädd Milan, naturgarvat läder

  • 12 995 kr
I lager
Leverantör: Fuhr Home

Dagbädden Milan sätter garanterat ett avtryck i ditt rum och på dina gäster, möbeln kommer bli ett givet samtalsämne med sina coola galvaniserade rör och vackert naturgarvat läder. Över tid kommer bruket av stolen ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK L180 x B70 x H32 cm. 

FÄRG svart.

MATERIAL buffelskinn, galvaniserade rör. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger bädden det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött vintage patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.