• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Fladdermusfåtölj naturgarvat läder svart

  • 4 895 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Fuhr Home

En variant på klassiska fladdermusfåtöljen som ritades redan på 1930-talet. Fåtöljen Amazon har en ställning i svart stål och sits i naturgarvat läder med grov, dekorativ stickning. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK 67x67x93 cm.

FÄRG svart.

MATERIALlädret är garvat med naturliga ämnen och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger stolen det råa och samtidigt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.