• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Karmstol naturgarvat läder, cognac

  • 5 595 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Fuhr Home

Karmstolen London chair har en vintage look med tunna, eleganta ben och armstöd samt sits i naturgarvat buffelläder. Den rundade sitsen ger en perfekt komfort och den vackra silhuetten gör stolen passande både för matbordet och kontoret. Över tid kommer bruket av stolen ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK sitthöjd 49cm, storlek 50x59x77 cm. 

FÄRG cognac.

MATERIAL buffelläder. Vegetabiliskt garvat läderär 100% naturligt och ha små repor och oregelbundheter. Benen är överdragna i en grå pulverlackfärg.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.