Loungefåtölj naturgarvat läder, svart

  • 7 500 kr
I lager
Leverantör: Fuhr Home

Amsterdam är en klassisk loungefåtölj med en twist, lika snygg bakifrån med de dekorativa bältesspännena. Över tid kommer bruket av stolen ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK L64xB80xH78 cm.

FÄRG svart.

MATERIAL buffelläder. Det vegetabiliskt garvade skinnet är 100% naturligt och kan ha små repor och oregelbundheter. Benen är överdragna i en grå pulverlackfär.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.KARM