Matta återvunna jeansetiketter

  • 1 195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Fuhr Home

Matta Orlando är handgjord av återvunna läderbitar och läderetiketter från jeans som i produktionen har ratas och annars skulle gått till spillo. En matta som gör ett riktigt statement i alla inredningar! Från danska Fuhr Home.

Varje matta är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta info@echoofgothenburg.se för mer information om leverans.

STORLEK 60x90 cm, 60x120 cm, 120x180 cm, 170x240 cm

FÄRG flera färger.

MATERIAL återvunna jeanstyg, läderbitar och jeansetiketter.

TILLVERKNING läderetiketterna är sammanfogade för hand och limmande på ett tyg på baksidan. Efter ett tags daglig användning kan kanterna på läderetiketterna lossna. Överhängande ändar kan enkelt skäras bort eller limmas fast igen. Detta kan hända då mattan är ett hantverk och gjort av återvunnet material och är inget fel på produkten.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.