• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Pall Valencia naturgarvat läder, rose brown

  • 2 595 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Fuhr Home

Coola pallen Valencia är tillverkad av buffelläder och har fyra stabila träben. Plinten passar lika bra som extra sittplats i vardagsrummet som en praktisk pall för hallen. Lädret är infärgat med vegetabiliska färger vilket med tiden kommer att ge stolen en vacker sprucken patina och vintage look. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK L50 x B33 x H40 cm.

FÄRG rosé brown.

MATERIAL buffelläder, trä. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger pallen det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.