Regissörstol naturgarvat läder, svart

  • 2 895 kr
I lager
Leverantör: Fuhr Home

Stolen Hollywood är inspirerad av filmvärldens klassiska regissörstol. Tillverkad i en metallram som är lätt att fälla ihop och en sits av naturgarvat buffelläder. Över tid kommer bruket av stolen ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

Beställningsvara, kontakta [email protected] för mer information om leverans.

STORLEK L50xB55xH84 cm. Sitthöjd 44 cm.

FÄRG svart.

MATERIAL buffelläder. Det vegetabiliskt garvade skinnet är 100% naturligt och kan ha små repor och oregelbundheter. Benen är överdragna i en svartpulverlackfärg.

Bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr, Creative Director. Fuhr Homes mission är att använda material som är så hållbara som marknaden kan erbjuda och skapa kvalitetsmöbler med hög designnivå. Man strävar efter att alltid göra hållbara val genom ett innovativt användande av materialen. Konceptet bygger på rättvisa, att göra de bättre valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser. Fuhr Home vill vara bäst på det man gör, hela tiden förbättra sitt hållbara koncept och förse dig som kund med kvalitet som du kan köpa med gott samvete.