REA sista exet

Kuddar återvunnen textil

Kuddar vävda av återvunna textilier från Nieta Atelier, Portugal. Här kan du fynda våra sista exemplar eller utgående modeller. Satsa på hållbar inredning och hållbara accessoarer -  vackra krukor, korgar och hemtextilier av ekologiskt, återvunnet och återbrukat material till ditt hem. Unna dig själv ekologiska doftljus, eller varför inte en väska och necessär av återbrukade saris. Perfekta presenten till miljövännen!

Väska återvunna sari
495 kr 640 kr
Betongljusstake ljusgrå
295 kr 395 kr
Betongljusstake antracit
295 kr 395 kr
Skrivbordsset kork
740 kr 1 480 kr
Braständare Kotten
75 kr 149 kr

Vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag, och på att människor vill göra gott! Vi tror också att god design är hållbar och miljövänlig. En medveten konsumtion innebär att välja saker som man verkligen behöver och kommer att älska en lång tid framöver, men också att välja produkter som är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

Echo of Gothenburg vill inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du klimatsmart heminredning och accessoarer som är tillverkade med respekt för människa och miljö: produkter som ekologiskt certifierade, av miljövänligt, återvunnet eller återbrukat material, etiskt tillverkade (Fair Trade) och med miljövänliga produktionsprocesser.